Solskydd i

Kungsbacka 1

Markiser och solskydd i Kungsbacka

Önskar du som är bosatt eller verksam i Kungsbacka hjälp med markiser och solskyddsgardiner till fönster och uteplatser så har du hamnat rätt. Vi på 7H erbjuder både ett fullskaligt produktsortiment såväl som hjälp med montering och inkoppling av motoriserade solskydd. Detta gäller till både privatpersoner och till dig som är verksam inom den offentliga miljön. 

Vi arbetar med svensktillverkade markiser och solskydd som tillverkas efter kundens specifika mått och önskemål. Givetvis med användarvänligheten i fokus. Våra markiser och andra solskydd kan kompletteras med det senaste inom automatik och styrning. Vill du tex styra din nya markis eller solskyddsgardin direkt i din smartphone eller surfplatta så finns det trendiga lösningar för det. Vill du styra dina produkter via trödlös fjärrkontroll eller väggkontroll så kan du istället välja det alternativet.

Förutom ett brett utbud med flexibel försäljning online så har vi också våra egna solskyddsmontörer som även är behöriga elektriker. Den behörigheten är välkommen den dagen då motoriserade markiser och solskydd skall monteras och kopplas in. Utvändiga markiser har varit populärt länge att motorisera, och invändigt kommer det mer och mer. Dagens invändiga solskydd erbjuds även med trådlösa batteridrivna och tysta motorer som inte kräver någon installation. Oerhört smidiga och populära alternativ. Väljer du till app-styrning till en sådan så har du en väldigt lyxig solskyddsprodukt på insidan.

986_15_MB_03 (1)

Förutom ett brett sortiment av markiser och andra varianter av solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera till dig i Kungsbacka. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med gardinlängder. Skapas med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Kungsbacka

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.