Solskydd i

Sandared 1

Markiser och solskydd i Sandared

Vi på 7H erbjuder försäljning, montering samt installation av moderna svensktillverkade markiser och solskydd för boende i Sandared med omnejd. Måttanpassade produkter som tillverkas efter dina behov. Oavsett om du är ute efter fönstermarkis, terrassmarkis, screenmarkiser eller pergolamarkiser så har 7H ett brett sortiment av utomhusprodukter. Invändigt har vi även där ett brett produktsortiment med trendiga plisségardiner, lamellgardiner eller rullgardiner i olika former och mönster. Alla varianter av markiser och solskydd för inne och utemiljö går även att få motoriserat idag. Och till motordrivna produkter finns automatik för tex sol och vind som kontrolleras via sensorer. Dessutom med många olika former av styrning. Exempelvis finns det styrning med trådlös radiosignal via fjärrkontroller eller tex direkt i telefonen via en smidig App. 7H har även egna solskyddsmontörer som är behöriga för el, vilket underlättar när motordrivna solskydd ska kopplas in. Bor du i Sandared eller Sandhult med omnejd och önskar hjälp med inköp eller uppsättning av markiser eller andra solskydd så kan du alltid höra av dig.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och solskydd till fönster och uteplatser så kan vi även hjälpa till med spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare eller varför inte utomhusväv för att inreda en härlig uteplats med hemtrevliga gardinlängder. Vi har stiliga utomhusvävar som är speciellt framtagna för att trivas i fuktiga miljöer som terrassen eller inglasade uterum kan erbjuda.

Köp markiser & solskydd i Sandared med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.