Solskydd i

Sätila 1

Markiser och solskydd i Sätila

7H erbjuder svensktillverkade markiser och solskydd för både utvändig och invändig miljö. Modernt produktsortiment med trendiga lösningar för både privatpersoner och offentliga miljöer. Vi erbjuder produkterna över hela landet, men håller monteringen i Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Uppsättning av solskydd eller markiser i Sätila med omnejd åtar vi oss gärna. Kika runt på sidan för inspiration, hittar du vad du söker så kan du antingen klicka hem varan direkt på sajten eller kontakta oss inför ditt köp. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativa produkter på ett flixibelt och enkelt sätt. Måttanpassade efter dina önskemål. Tillverkning sker efter beställning, oavsett om du beställer en webb-order eller direkt av oss. Önskar ni hjälp genom hela processen där vi mäter på plats, går igenom beställning, levererar och monterar – så är det inga problem. Vi har dessutom egna montörer som även är behöriga för el, vilket underlättar för dig som kund då du slipper kontakta ytterligare hantverkare för att få dina motoriserade solskydd inkopplade. 

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder som sagt markiser och solskydd till fönster och uteplatser. Förutom det finns även spabad, terrassvärmare, höj- och sänkbara glasräcken och utomhustyger med mera. Att exempelvis inreda uteplatsen med utvändiga gardinlängder är både trendigt och snyggt. Utvändiga gardinlängder som pryder terrassen eller den inglasade uteplatsen ger en ombonad känsla. 

Köp markiser & solskydd i Sätila med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.