Solskydd i

Falköping 1

Markiser och solskydd i Falköping

Vi på 7H erbjuder ett fullskaligt sortiment av svensktillverkade markiser och solskydd anpassade och designade för att hålla för det svenska klimatet. Kvalitativa produkter för både privatpersoner och offentliga miljöer. Vi erbjuder även hjälp med montering och inkoppling av motoriserade markiser och solskydd i Falköping med omnejd. 7H har också egna solskyddsmontörer som är certifierade elektriker, vilket underlättar för dig som kund vid montering av el-styrda solskydd. När produkter kräver montering och installation av behörig elektriker så blir det oftast ett kostnadseffektivt alternativ att slå två flugor i en smäll. Smidigt också.

Oavsett om du i Falköping är i behov av fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser för utvändigt bruk, eller rullgardiner, lamellgardiner, persienner eller trendiga plisségardiner för invändigt bruk – så har vi förmodligen det som täcker dina behov. Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar. Annars finns många av våra markiser och andra solskydd att klicka hem direkt på sajten också. Flexibelt och smidigt. Och behöver du guidning inför ditt köp här på sajten så kan du alltid kontakta oss för hjälp. 

986_15_MB_03 (1)

Förutom ett brett sortiment av markiser och andra varianter av solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med hemtrevliga gardinlängder. Gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Falköping

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.