Solskydd

Markiser och solskydd i Göteborg

7H säljer, monterar och installerar markiser och andra energisparande solskyddsprodukter i Göteborg. Vi säljer markiser och solskydd över hela landet, men håller montagebiten samt installation av motorstyrda solskydd i Västra Götalandsregionen. Önskar du hjälp med montering och installation av din nya markis eller annat solskydd i Göteborg så kan vi hjälpa dig som privatperson med en smidig helhetslösning. Är du i näringslivet och på jakt efter högkvalitativa energismarta produkter till offentliga miljöer så hjälper vi dig även med det. 7H säljer lättillgängliga och svensktillverkade produkter av högsta klass, samtidigt som vi har erfarna montörer som är certifierade elektriker. Kombinationen gör att det blir väldigt tryggt och smidigt för dig som kund. Även vid köp av motoriserade markiser och andra varianter av solskydd som behöver el-installation. Vi monterar i de centrala delarna av Göteborg. Bor du i utkanten som Mölnlycke, Partille, Mölndal, Landvetter, Lerum, Kungsbacka, Onsala, Askim, Särö, Kungälv osv så löser vi det också. Produkterna kan handlas både på webben eller direkt av oss.

986_15_MB_03 (1)

7H brinner för att leverera bra produkter till en hemtrevlig och skön miljö. Oavsett om det handlar om privata eller offentliga miljöer, och det gäller inte enbart markiser och solskydd. Önskar du höj och sänkbara glasräcken för att kunna sitta i lä med obehindrad utsikt så hjälper vi er med det också. Spabad, terrasvärmare eller andra produkter finns även det att tillgå. 

Köp markiser & solskydd i Göteborg med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post till dig. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.