Solskydd i

Göteborg 1

Markiser och solskydd i Göteborg

7H säljer, monterar och installerar markiser och andra energisparande solskyddsprodukter i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder ett fullskaligt sortiment av måttanpassade terrassmarkiserfönstermarkiservertikalmarkiser för utvändigt bruk, samt rullgardinerlamellgardiner, plisségardiner och persienner med mera till innemiljö. Detta erbjuds över hela landet, men vi håller mestadels av montagebiten samt installation av motorstyrda markiser och solskydd inom Västra Götalandsregionen. 

Önskar du hjälp med montering och installation av din nya markis eller annan form av solavskärmning i Göteborg så kan vi hjälpa dig som privatperson med en smidig helhetslösning. Är du i näringslivet och på jakt efter högkvalitativa energismarta produkter till offentliga miljöer så hjälper vi dig även med det i Göteborg med omnejd. 7H säljer lättillgängliga och svensktillverkade produkter av högsta klass, samtidigt har vi också erfarna montörer som är certifierade elektriker. Kombinationen gör att det blir väldigt tryggt och smidigt för dig som kund – även vid köp av motoriserade terrassmarkiser eller fönstermarkiser som behöver inkoppling av el. Vi säljer och monterar solskydd i de centrala delarna av Göteborg. Bor du i utkanten som Mölnlycke, Partille, MölndalLandvetterLerumKungsbackaOnsala, Askim, Särö, Kungälv osv så löser vi det också. Produkterna kan handlas både på webben eller direkt av oss.

986_15_MB_03 (1)

7H brinner för att leverera bra produkter till en hemtrevlig och skön miljö. Oavsett om det handlar om privata eller offentliga miljöer, och det gäller inte enbart markiser och solskydd. Önskar du tex höj och sänkbara glasräcken för att kunna sitta i lä med obehindrad utsikt så hjälper vi er med det också. Spabad, grillar, terrasvärmare eller andra produkter finns även det att tillgå. 

För att förgylla uteplatsen lite extra så har vi nu en Kamado grill från The Bastard i sortimentet. En riktig proffsgrill som även lämpar sig ypperligt för amatören. Med en kamadogrill får du en keramisk kolgrill som har en isolerande effekt, vilket gör att den typen av grill passar extra bra till långkok och annat. Värmen justeras lika enkelt mellan låga temperaturer som höga, vilket gör The Bastard till en ultimat grill som lämpar sig för all typ av matlagning utomhus. Du kan med fördel baka bröd eller pizza, köra revben på låg värme eller varför inte fräsa på en snabb entrécote rakt över kolbädden. Bara att välja. Sist men inte minst, The Bastard har en mängd olika grilltillbehör också, det gör såklart allt ännu lite trevligare. 

Köp markiser & solskydd i Göteborg med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post till dig. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.