Solskydd i

Landvetter 1

Markiser och solskydd i Landvetter

7H säljer måttanpassade markiser och solskydd via webben över hela landet. Våra montage och solskyddsmontörer håller vi dock främst i Västra Götalandsregionen. Det är här vi utgår ifrån. Vi säljer, mäter, levererar, monterar och kopplar in motoriserade markiser och solskydd av hög kvalitet. Våra montörer är även behöriga för el. Ambitionen är att erbjuda svensktillverkade produkter av riktigt hög kvalitet. Med god service. Som en helhet. Alla solskyddsprodukter går idag att motorisera så markiser som sköts automatiskt via sensorer är mer regel än undantag. Önskar man styra dessa på ett behagligt sätt så kan både trödlösa fjärrkontroller eller app-styrning direkt i telefonen erbjudas. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Ni kan antingen klicka hem produkterna direkt här på sajten, eller kontakta oss inför köpet. Vi säljer och monterar markiser och andra solskydd i Landvetter med omnejd. Både för privat och offentlig miljö. Håller du till i utkanten av Landvetter som tex, Skårtorp, Härryda, Björröd eller ned till Mölnlycke. Befinner du dig strax ovanför i Furulund eller i Partille så monterar vi även där.

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med markiser eller andra solskydd så är det bara att kontakta oss. Vi hjälper även till med spabad, höj och sänkbara glasräcken, terrassvärmare eller gardiner till uterummet, balkongen eller uteplatsen. Utomhusvävar som är anpassade för fuktigt klimat och håller hög kvalitet. Kontakta oss så ser vi över vilka möjligheter just du har. 

Köp markiser & solskydd i Landvetter med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.