Solskydd i

Kinna 1

Markiser och solskydd i Kinna

7H erbjuder måttanpassade markiser och solskydd online över hela landet. Montering utför vi främst i Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Kinna och Marks kommun är områden som våra montörer gärna vistas i, så har du önskemål om att även få hjälp med montage och- eller inkoppling av dina motoriserade solskydd så hjälper vi dig gärna. Bor du i Kinna kan du få hjälp med både rådgivning, mätning, beställning och montering. En helhetslösning där vi finns med genom hela processen. Vår ambition är att erbjuda moderna svensktillverkade solskydd som håller för det svenska klimatet. Tyger och markisvävar kommer från nordens ledande leverantörer och håller även de högsta klass. Montage och inkoppling av motoriserade markiser och solskydd är inget hinder då 7H har egna solskyddsmontörer som även är certifierade elektriker. Det gör att inkoppling av motoriserade produkter som kräver behörig elektriker blir lättillgängligt och smidigt för dig som kund. Något som i slutänden sparar både tid och pengar då du slipper jaga ytterligare hantverkare för att få ett fullt fungerande solskydd.

Så oavsett om du är på jakt efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser eller lyxiga pergolamarkiser för utvändigt bruk så har vi ett fullskaligt sortiment som täcker de flesta behov. Även invändigt erbjuds ett heltäckande sortiment där du kan få allt ifrån klassiska rullgardiner, moderna lamellgardiner eller trendiga plisségardiner som omfamnar dig på insidan av bostaden.

Här på sajten kan du antingen välja att klicka hem produkterna direkt på sajten, eller kontakta oss inför ditt köp. Du kan även få guidening genom ditt onlineköp om du önskar. På sajten finner du även inspiration och information inför dina val.  

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder ett fullskaligt produktsortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Kinna, Skene, Fritsla, Kinnarumma, Skephult, Roasjö, Öxabäck, Torestorp, Horred, Fotskäl, Berghem är områden som våra montörer gärna monterar i.

Förutom ett brett sortiment av markiser och andra varianter av solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatsen eller uterummet med trendiga gardinlängder. Gardiner med väv som är anpassade för att hänga i fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Kinna med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.