Solskydd

Markiser och solskydd i Borås

7H säljer svensktillverkade och måttanpassade markiser och solskydd online över hela landet. Självklart kan du som bor i Borås med omnejd också köpa markiser och andra solskydd direkt hos oss. Vi monterar markiser och andra solskydd i både bostäder och offentliga miljöer runt Borås med omnejd. Våra montörer utgår ifrån Borås men rör sig normalt i orter och städer inom en timmas bilresa runt Boråsregionen. Vårt monteringsområde sträcker sig runt hela sjuhäradsområdet med närliggande kommuner så som Bollebygd, Mark, Svenljunga och Tranemo – samt kringliggande städer som Alingsås, Ulricehamn och bort mot Göteborg samt Jönköping. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med försäljning, montering och inkoppling av produkterna i hem, restauranger, kontor och andra offentliga miljöer. Vår ambition är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för inne- och utemiljö.

7H erbjuder ett fullskaligt sortiment för fönster och uteplatser, både för invändigt och utvändigt bruk,. Moderna produkter som också är tekniskt långt fram. Önskar du exempelvis styra din nya fönstermarkis, screenmarkis eller terrrassmarkis direkt i telefonen eller surfplattan så finns det smidiga lösningar för det. Tysta trådlösa motorer för invändiga plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner eller persienner erbjuds också. Högkvalitativa produkter som levereras med tyger och vävar av högsta klass. Våra montörer är även certifierade elektriker,  vilket gör det smidigt för dig som kund vid köp av motoriserade solskydd. Vi är med genom delar eller hela processen: rådgivning – mätning – beställning – leverans – montering – inkoppling – support. En flexibel helhetslösning för dig som är bosatt i eller runt Borås. Hör av dig så kikar vi gärna på vilka möjligheter som finns för just dig. 

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med markiser eller andra solskydd så rör sig våra montörer gärna i Borås centrala delar med omnejd. Sjömarken, Sandared, Sandhult, Ekås, Hestra, Rydboholm, Viskafors, Gånghester, Dalsjöfors, Dannike, Rångedala, Frufällan, Sparsör, Fristad, Borgstena, Bredared och övre Brämhult med flera närliggande områden är också något vi gärna besöker. 

Köp markiser & solskydd i Borås med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.