Solskydd i

Ulricehamn 1

Markiser och solskydd i Ulricehamn

Önskar du i Ulricehamn hjälp med köp eller montering av markiser eller andra solskydd till fönster och uteplats så har du hamnat rätt. 7H erbjuder ett fullskaligt produktsortiment av svensktillverkade och måttanpassade solskydd till både utvändiga och invändiga miljöer. Moderna produkter som är designade och anpassade för vårt svenska klimat. Alla former av markiser och solskydd går idag att få motoriserade med bekväm och effektiv styrning. Trendigast av allt är kanske att styra sina fönstermarkiser, terrassmarkiser, rullgardiner, persienner, lamellgardiner eller plisségardiner via en App direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, roligt och smart. Detta är också ett effektivt sätt att sköta hemmets solskydd även när du är på jobbet eller bortrest. Mer klassiska alternativ finns såklart också. 

Är du som bosatt eller verksam i Ulricehamn i behov av hjälp med kvalitativa markiser och solskydd så hör gärna av er. Vi på 7H bistår gärna. Vi har dessutom egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el. Detta gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd som kräver el ska kopplas in. Våra montörer rör sig gärna i Ulricehamn med omnejd. Hökerum, Timmele, Blidsberg, Bottnaryd eller ner mot Marbäck, Vegby, Gällstad och Dalstorp är heller inga problem. 

986_15_MB_03 (1)

Förutom hjälp med markiser eller andra solskydd så kan vi även hjälpa till med spabad, terrassvärmare, utomhusväv med mera som förhöjer din utemiljö. Vill du sitta i lä med glasklar utsikt så finns även smidiga höj- och sänkbara glasräcken. Hör av er!

Köp markiser & solskydd i Ulricehamn med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.