Solskydd i

Gnosjö 1

Markiser och solskydd i Gnosjö

7H har ett stort utbud av skräddarsydda markiser och solskydd av hög kvalitet. Bor du i Gnosjö och är på jakt efter solskyddsprodukter till insidan eller utsidan av fönstren så finner du många moderna och högkvalitativa alternativ här på sajten. Oavsett om det är uterummet eller terrassen du vill inreda så finns ett flertal alternativ av hållbara solskyddsgardiner eller moderna terrassmarkiser att välja på. Här finns både markiser, solskyddsgardiner, persienner, motorer och tillbehör. Både för inne och utemiljö – samt produkter som lämpar sig till dig som privatperson och du som arbetar inom offentliga miljöer.

Utöver det breda produktsortimentet har vi också möjlighet att hjälpa dig i Gnosjö med montering och inkoppling av dina motoriserade solskydd. Vi på 7H har egna montörer som även är certifierade för el, vilket underlättar när motoriserade produkter ska kopplas in. Att ha behörig elektriker på plats direkt när exempelvis markisen monteras sparar både tid och pengar i samband med montaget. Hör gärna av dig vid intresse så kikar vi på vilka möjligheter som finns för just dig.

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Förutom det breda sortimentet av markiser och solskydd så finns även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum finns i sortimentet. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för att hänga utomhus eller i andra fuktiga miljöer har blivit väldigt populärt. Oerhört stilfullt och ombonat.

Köp markiser & solskydd i Gnosjö

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.