Solskydd i

Dalsjöfors 1

Svensktillverkade markiser och solskydd i Dalsjöfors

7H utgår ifrån Boråsregionen men säljer markiser, solskydd och tillbehör i hela Sverige via 7h.se. Här på sajten kan du antingen klicka hem dina måttanpassade produkter direkt, eller kontakta oss inför ditt köp. Vi har även ett team av duktiga solskyddsmontörer som är behjälpliga om önskemål finns. Markiser och andra solskydd kan monteras av er själva, men när det gäller motordrivna markiser så behövs inkoppling av behörig elektriker. 7H har montörer som även är behöriga för el vilket gör att ni slipper kontakta ytterligare hantverkare för att få markisen inkopplad. Vi utgår som sagt ifrån Boråsregionen, men våra montörer installerar solskydd i hela Västra Götalandsregionen. Dalsjöfors, Gånghester, Dannike, Äspered och Målsryd är områden våra montörer gärna besöker. 

7H har en ambition om att leverera moderna svensktillverkade markiser och solskydd av hög kvalitet via ett enkelt och smidigt sätt. Produkter som är måttanpassade efter kundens behov, som antingen beställs direkt av oss eller direkt på sajten.

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med markiser, solskydd, utomhusväv, höj och sänkbara glasräcken, spabad eller andra tillbehör? Hör av dig till oss så ser vi över vilka möjligheter just du har. Montage i Dalsjöfors med omnejd är inga problem.  

Köp markiser & solskydd i Dalsjöfors med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.