Solskydd i

Jönköping 1

Markiser och solskydd i Jönköping

Markiser och andra varianter av solskydd kan vara en svår nöt att knäcka för hemfriden. Vi på 7H bistår gärna er i Jönköping med inspiration och den hjälp ni önskar inför er kommande investering. Vi tror på att hög kvalitet ger en långsiktig kundnöjdhet. Därför har vi också valt att arbeta med solskyddsprodukter som är svensktillverkade och designade får vårt svenska klimat, både vad gäller hållbarhet och det tekniska. Våra markisvävar kommer från nordens ledande vävleverantörer. Idag kan samtliga solskydd levereras med motor, vilket vi gillar. Motoriserade markiser och solskydd ger ofta ett energisnålare hem och är betydligt mer användbart. Den lite högre investeringen är ganska snabbt återbetald då användningen av produkten kommer mer till sin rätt med motordrift. Sen ska vi inte glömma välmåendet och användarvänligheten det ger dig som person. Att avnjuta en ljudbok med något gott att dricka på balkongen eller terrassen, samtidigt som du kan styra din terrassmarkis via telefonen, det går inte att mäta i pengar. Så oavsett om det är fönstermarkiserna eller terrassmarkisen ute – eller persienner, rullgardiner, lamellgardiner eller de trendiga plisségardinerna invändigt, så hjälper vi dig med rätt styrning till rätt produkt. Trådlös fjärrkontroll eller App-styrning kan installeras till det mesta idag. 7H säljer, monterar och installerar markiser och solskydd över hela Västra götalandsregionen, samt Jönköping med omnejd. Våra montörer utgår från Boråsregionen. Jönköping, Bankeryd, Huskvarna och Bottnaryd med omnejd är dock inga problem för våra solskyddsmontörer att ta sig till.

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med montering och installation av motoriserade markiser eller andra solskydd så har du hamnat rätt. 7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el. Detta gör att du slipper kontakta ytterligare hantverkare efter ditt köp. Vi levererar en helhet. Du kan antingen klicka hem din produkt direkt på sajten, eller kontakta oss inför ditt köp. Du väljer.

Köp markiser & solskydd i Jönköping med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.