Solskydd i

Viskafors 1

Markiser och solskydd i Viskafors

7H är ett boråsbaserat företag som erbjuder måttanpassade markiser och andra solskydd till fönster och uteplatser. Vi erbjuder våra solskyddsprodukter online över hela landet, men utför montering och installation mestadels i Sjuhärad och Västra Götaland. Du som är bosatt i Viskafors kan med fördel höra av dig till oss, både vad gäller rådgivning, mätning, beställning eller montage.

7H har ett fullskaligt sortiment av markiser och solskydd, både till privatpersoner och offentliga miljöer. En av fördelarna med 7H som leverantör är att vi jobbar med svensktillverkade produkter som är designade för att hålla och passa in i vårt svenska klimat och i våra svenska hem. Produkter och vävar som håller hög kvalitet. Vi har dessutom egna solskyddsmontörer som är behöriga elektriker, vilket underlättar för dig som kund när motoriserade markiser och solskydd som kräver behörig elektriker skall monteras och kopplas in. Du slipper jaga ytterligare hantverkare vilket sparar både tid och pengar. Så oavsett om det är fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser för utvändigt bruk, eller rullgardiner, lamellgardiner eller trendiga plisségardiner som önskas, så har vi ett produktsortiment av markiser och solskydd som täcker de flestas behov. 

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Våra montörer rör sig gärna i Viskafors med omnejd. Förutom ett brett sortiment av markiser och andra solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Viskafors

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.