Tips inför vårens köp av motordriven markis

Ni som jagat hantverkare till småjobb tidigare vet att det inte alltid är så enkelt att få hem dessa för att utföra ett mindre arbete. Speciellt inte på kort varsel. Extra svårt blir det såklart när hantverkaren själv inte varit involverad tidigare i processen, och således inte har några skyldigheter att sätta den där sista pusselbiten på plats. Har man lite otur så kan det faktiskt bli en hopplöst dryg process. 

När du köper en motordriven markis så handlar det i slutänden om att få en fungerande produkt som går att använda som det är tänkt. För att hamna där krävs det, förutom montering, att man faktiskt får den inkopplad också. Installationen behöver göras av en behörig elektriker. 

De flesta tycker givetvis det vore skönt att slippa jaga den där elfirman som ska vilja komma förbi för att koppla in en markis man köpt någon annanstans. Dessutom vill man som köpare såklart även hitta rätt elfirma som gör att det inte blir oproportionerligt kostsamt. Just den kombinationen kan ibland bli en svår och dryg nöt att knäcka.

Nu är våren här och suget efter markiser börjar ta fart ordentligt. Om du går i köptankar på en ny terrassmarkis eller fönstermarkis som ska drivas med motor, så fundera gärna på hur det blir med installationen innan du bestämmer dig för leverantör. En bra helhetslösning blir ibland både billigare och smidigare för dig som köpare. 

Tips inför vårens köp av motordriven markis 1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.