Beställ hem gratis prover på markisväv

Upp till fem vävprover skickas med post

Hos oss kan du klicka hem upp till fem gratis vävprover direkt här på sajten. Önskar du prover till invändiga solskydd så finns det också, men nu när vår och sommar knackar på dörren så väljer vi att fokusera lite extra på det utvändiga. Just markisväven är en viktig del av en markis till fönster eller uteplatsen så ta gärna tillvara på möjligheten att få gratis vävprover hemskickade. Vävproverna skickas hem med post som ett vanligt brev och kommer direkt från vår leverantör Sandatex.

Just Sandatex hör till norra europas ledande levarantörer av solskyddsväv och har markisvävar av yppersta klass. Alla markisvävar är av 100% spinnfärgad akryl. Det finns också ett stort antal färger och mönster att välja på när det gäller vävar för utomhusbruk. Här nedan ser du några exempel på markisvävar från Sandatex.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.