Terrassvärmare med fjärrkontroll

Din uteplats styrka är aldrig bättre än uteplatsens svagaste länk

Ni vet nog att uteplatsen aldrig är skönare än den där svaga länken man alltid stör sig lite extra på. Det är inte sällan att solen är för stark och att man ibland önskar nån form av solskydd på sin kära uteplats. Men så är det inte alltid, ibland är det faktiskt helt tvärtom. När solen försvunnit så önskar man inte sällan att man hade en liten extra värmekälla att kunna använda sig av. Förutom då den givna sköna pläden (som inte ska underskattas) så kan även en enkel terrassvärmare göra susen för värmen. En enkel värmekälla som gör att du kan sitta kvar och njuta några timmar längre på uteplatsen. Speciellt tacksamt är det under vår och höst när temperaturen dalar allt snabbare på kvällarna.

Högkvalitativ värmare till uteplatsen

Passa på att beställa hem din fjärrkontrollstyrda terrassvärmare redan idag. Vi har både golvstående och vägghängda modeller som lämpar sig perfekt till uteplatsen. Våra terrassvärmare kommer från välkända Opranic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.