Skippa semesterresan och lägg krutet på uteplatsen

Koppla av på hemmaplan

Under rådande situation så har det nog inte undgått någon att vi rekommenderas att inte resa i samma utsträckning som tidigare. Detta tillsammans med andra faktorer gör att många valt att lägga mer och mer krut på hemmen. Nu när vårens intåg är här och sommarvärmen väntar runt hörnet så är det hemmets uteplats som lär hamna i fokus. Och varför inte lägga årets resekassa på en skön och välkomnande terrassmarkis? En härlig terrassmarkis som gör att du kan sitta ute och njuta under varma soliga dagar, samtidigt som kvällarna erbjuder fler behagliga timmar då kylan inte blir lika påfallande. Perfekt nu när vi är hemma lite mer än tidigare. Kompletterar du dessutom markisen med en värmande terrassvärmare så har du snart en skön uteplats som gör att avsaknaden av årets resa blir behagligare för sinnet. Som grädde på moset så kommer den nyinvesterade uteplatsen dessutom finnas kvar många år även efter pandemins uttåg.

Lite extra krut på uteplatsen just i år kan vara mer lägligt än någonsin tidigare. Fundera, inspireras och ställ dina frågor om du är nyfiken. Önskar du hjälp så tveka inte, hör av dig!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.