Inred uteplatsen med trendiga utomhusvävar

Ursnygg kollektion från Sandatex

Sandatex, vår kära leverantör av markisvävar, har släppt en ursnygg kollektion av sköna tyger som lämpar sig extra bra för uteplatsen. Kan vara till villans terrass, uterum eller varför inte som en trevlig inredning i växthuset. Men väven lämpar sig lika bra även till lägenhetens inglasade balkong eller restaurangens uteservering. Vad gäller val av plats så är det bara fantasin som sätter gränsen. Den tåliga utomhusväven är tillverkad i 100% spinnfärgad akryl och är en antimögelbehandlad väv för att klara regn och rusk. Finns att få i bredder upp till 304cm. Kontakta oss vid intresse!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.