Flytta ut hemmakontoret till våren

Njut av värmen

Nu när solen kommer fram kommer också tankarna på hur vi ska kunna njuta som allra mest under vår, sommar och höst. Och med nuvarande samhällssituation så är det kanske fler tankar än någonsin som riktar sig mot sin egna hemmaplan. Vi jobbar som bekant oftare hemifrån nu än tidigare, samt håller oss hemma mer nu än tidigare på grund av andra restriktioner. Då blir det också mer naturligt att vi väljer att lägga lite extra krut på trivselfaktorn just i hemmet dessa tider.

Har du funderat över hur ditt hemmakontor fungerar? Blir inneklimatet för varmt under dagtid nu när du jobbar hemifrån och vårsolen tränger in i rummet? Planerar du för att flytta ut kontoret till uteplatsen nu när värmen kommer? Oavsett om det handlar om trivselfaktorn under arbetstid eller fritid så kan det vara läge att se över om det behövs några åtgärder. Snart är nämligen värmen här!

Ta gärna en titt på våra fönstermarkiser och terrassmarkiser. En markis kan vara pricken över i:et för att du ska få lite mer gjort, i en lite trevligare miljö.

Det är hög tid att beställa nu

Vill du ha din nya fönstermarkis eller terrassmarkis uppsatt och inkopplad lagom till värmen utomhus kommer, då är det hög tid att beställa din markis nu. Snart drar det igång på allvar!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.