7H lanserar ny hemsida

Hemsidan blir navet

Vår ambition från start har varit att kunna erbjuda kvalitativa markiser och solskydd med god service på ett lättillgängligt sätt. Vi vill helt enkelt inspirera till bra produktval till dina fönster och uteplatser. Hemsidan hoppas vi ska kunna bli navet till lättillgängligheten. Här på sajten kan du ta del av inspirerande bilder, relevant produktinformation och även onlineköp om du önskar klicka hem din markis eller annan typ av solskydd direkt.

Givetvis värdesätter vi också det traditionella mötet med kunden, men med sajten tror vi på ett bra komplement som underlättar för en bättre helhet. Via hemsidan får du en överblick över produktsortiment, priser och annan information som du kan behöva inför dina val, men självklart kommer vi hem till dig för mätning och rådgivning om önskemål och geografisk placering gör det möjligt. Önskar du kontakta oss via telefon, mail eller på annat sätt så är det inga problem. Bara att höra av dig!

Det finns mer under ytan

Här på sidan presenterar vi det utbud vi tror du som kund har nytta av och efterfrågar mest. Givetvis kommer sajtens innehåll och utformning slutligen styras av vad du som besökare vill se. Önskar du redan nu solskyddsprodukter som inte finns på sajten, så tveka inte att kontakta oss. Det finns fler lösningar än det du hittar på sidan.

Synpunkter

Slutligen hoppas vi att ni ger sajten lite tid. Har ni synpunkter på sajtens utformning och innehåll så tar vi tacksamt emot feedback. Vi hörs!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.