Kommuner

SOLSKYDD TILL KOMMUNER

Många kommunala verksamheter som exempelvis skolor, förskolor, äldreboende, socialkontor och vårdplatser är ofta i behov av solskydd av olika slag. Det kan handla om ett kontor med montering av invändigt solskydd för bättre arbetsklimat, men kan också vara att lekplatsen på förskolan behöver en fristående stor markis för att skydda lekande barn från stekande sol i sandlådan. Eller varför inte energieffektiva screenmarkiser utvändigt på socialkontorets fastighet. Oavsett behov så kikar vi gärna på just era önskemål.

Solskyddsprodukterna vi använder oss av är svensktillverkade av högsta kvalitet. Produkter som är väl testade för våra tuffa årstider och det svenska klimatet. Solskyddsvävarna kommer från nordens ledande leverantörer och håller även de högsta klass, såväl de tekniska vävarna där krav på solljus och energi finns som de mer estetiska vävarna. Vi har även solskyddsmontörer som är certifierade elektriker som uppfyller kraven vid installation av motoriserade solskydd. Vi är med i hela processen, från projektering till installation och löpande service.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.