Bygghandel

SAMARBETE MED BYGGHANDEL

Bygghandeln generellt strävar efter ett mer komplett sortiment och nöjdare kunder, såklart. Nu när solskyddsprodukter är mer på tapeten än någonsin tidigare så är det kanske läge att prioritera solskyddsfrågan ännu mer. Produkter som ofta efterfrågas av den typiska bygghandelskunden och en synergi vi inte ska blunda för. 7H erbjuder ett komplett sortiment av svensktillverkade solskyddsprodukter av högsta kvalitet, både för invändigt och utvändigt bruk. Som partner till bygghandlare kan vi bistå både med ett fullskaligt sortiment och rätt support. Det kan handla om energifrågor runt tekniska vävar för större projekt eller som rådgivning för den enskilda markisen eller solskyddsgardiner till privatpersonen. Kanske egentligen bara handlar om att supporten runt produkten som klickas hem för snabb leverans via webben ska finnas där. Oavsett så skräddarsyr vi gärna ett affärsupplägg.

Idag är solskyddet inte bara något som estetiskt ska tilltala fastigheten eller stoppa solstrålarna för att den bländar under fotbollsmatchen. Idag är solskydden också ett väldigt energismart komplement till både bostad, kontor eller andra offentliga miljöer. Speciellt motoriserade och automatiska solskydd som sköter sig själva under dygnets alla timmar även om fastigheten är obemannad. Ju tidigare man får in solskyddet i planeringsfasen desto enklare och bättre blir det i slutänden. Oavsett om det handlar om en enskild markis till villan eller flertalet screenmarkiser till en större fastighet i ett större projekt. Men det handlar om ett lagspel. Önskar ni en extern partner som internt bistår era säljare med ett kvalitativt lättillgängligt sortiment med bra service och support – i ett skede där säljaren sitter med kunden? Hör av er!

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.