Bostadsrättsföreningar

SOLSKYDD TILL BRF

7H erbjuder attraktiva villkor vid samköp av invändiga eller utvändiga solskydd till bostadsrättsföreningar. Dessutom med fullt anpassade och energismarta produktlösningar som passar just din bostadsrättsförening med tillhörande lägenhetsinnehavare. Med ett heltäckande sortiment av kvalitativa svensktillverkade solskydd så har vi produkter för alla behov efter tycke och smak. Det kan röra sig om exempelvis balkongmarkiser eller screenmarkiser för utvändigt bruk, eller varför inte moderna lamellgardiner eller andra varianter av gardiner till inglasad balkong. Handlar det om mörkläggning till sovrumsfönstren så är kanske den eleganta plissé/duette-gardinen eller den klassiska rullgardinen något som lämpar sig väl. Eller varför inte investeringen av nya fräscha persienner till fönstren i samband med fönsterbytet. Oavsett så skräddarsyr vi både solskydd och ett bra affärsupplägg som passar just din bostadsrättsförening och dess behov. Det kan handla om en totalentreprenad för hela föreningen eller ett mindre antal lägenhetsinnehavare som går ihop.

Vi vet också att en BRF alltid välkomnar en flexibel och kostnadseffektiv partner. Vi på 7H har egna solskyddsmontörer med lång erfarenhet som även är behöriga för el. Något som oftast sparar både tid och pengar om hjälp med montage efterfrågas. 

7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi på 7H hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till installation av ditt utvändiga eller invändiga solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.