Garantier och Ångerrätt

GARANTIER & ÅNGERRÄTT

Alla produkter som inte måttillverkas utifrån dina önskemål har du som konsument enligt lag 14 dagars ångerrätt på. Returfrakten står kunden för vid ångerrätt. Vid reklamation står 7H för fraktkostnaden.

Produkter som måttillverkas efter dina önskemål och är pågående kan vi tyvärr inte erbjuda ångerrätt på. Vilket innebär att det är viktigt att de mått vi får är korrekta vid beställning. Vid felmätning behöver man tillverka en ny produkt, och felvaran är således svår att få användning av. Vi har därför ingen möjlighet att erbjuda avbeställning av en produkt som är pågående utan ersättningskrav. Självklart försöker vi vara så behjälpliga vi kan vid eventuella fel som uppstår vid en beställning, men samtidigt får man ha i åtanke att varje produkt är unik. Vi följer givetvis konsumentköplagen. 

Vill ni ha större trygghet vid beställningen av måttanpassade produkter så rekommenderar vi en helhetslösning via 7H där vi sköter både mätning, montering och eventuell inkoppling av motoriserade solskydd. Här står vi för eventuella kostnader vid felmätning och lämnar garanti på montering. Vi har givetvis behörig elektriker vid montering av motoriserade produkter.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.