Solskydd i

Borås 1

Markiser och solskydd i Borås

7H säljer svensktillverkade och måttanpassade markiser, persienner, gardiner och andra solskydd online över hela landet. Självklart kan du som bor i Borås med omnejd också köpa markiser och solskyddsgardiner direkt hos oss. Vi monterar markiser och andra solskydd i både bostäder och offentliga miljöer runt Borås med omnejd. Våra montörer utgår ifrån Borås men rör sig normalt i orter och städer inom en timmas bilresa runt Boråsregionen. Vårt monteringsområde sträcker sig runt hela sjuhäradsområdet med närliggande kommuner så som Bollebygd, Mark, Svenljunga och Tranemo – samt kringliggande städer som Alingsås, Ulricehamn och bort mot Göteborg samt Jönköping. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med försäljning, montering och inkoppling av produkterna i hem, restauranger, kontor och andra offentliga miljöer. Vår ambition är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för inne- och utemiljö.

7H erbjuder ett fullskaligt sortiment för fönster och uteplatser, både för invändigt och utvändigt bruk,. Moderna produkter som också är tekniskt långt fram. Önskar du exempelvis styra din nya fönstermarkis, screenmarkis eller terrrassmarkis direkt i telefonen eller surfplattan så finns det smidiga lösningar för det. Tysta trådlösa motorer för invändiga plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner eller persienner erbjuds också. Högkvalitativa produkter som levereras med tyger och vävar av högsta klass. Våra montörer är även certifierade elektriker,  vilket gör det smidigt för dig som kund vid köp av motoriserade solskydd. Vi är med genom delar eller hela processen: rådgivning – mätning – beställning – leverans – montering – inkoppling – support. En flexibel helhetslösning för dig som är bosatt i eller runt Borås. Hör av dig så kikar vi gärna på vilka möjligheter som finns för just dig. 

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med markiser eller andra solskydd så rör sig våra montörer gärna i Borås centrala delar med omnejd. Sjömarken, Sandared, Sandhult, Ekås, Hestra, Rydboholm, Viskafors, Gånghester, Dalsjöfors, Dannike, Rångedala, Frufällan, Sparsör, Fristad, Borgstena, Bredared och övre Brämhult med flera närliggande områden är också något vi gärna besöker. 

Köp markiser & solskydd i Borås med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solavskärmning. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Ett fullskaligt sortiment både invändigt och utvändigt till fönster och uteplatser. Vi hjälper även till med byte av markismotor eller andra serviceärenden. Numer kan du även köpa grill, terrassvärmare, höj och sänkbara glasräcken eller till och med ett spabad av oss. Kika exempelvis in marknadens hetaste och kanske bästa kamadogrillen från The Bastard här på sajten.

Gratis vävprover
Önskar du köpa ny markis eller byta markisväv i Borås, och är osäker på vilken väv du ska välja, inga problem. Tillsammans med Sandatex, vår leverantör av solskyddsväv, erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv här på sajten vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna du valt ut skickas sedan direkt hem till dig från Sandatex via vanligt brev. Är markisen som sådan i gott skick så får du en bra nykänsla bara av att byta markistyg, och vill du sedan ha hjälp av oss med vävbyte på markis i Borås så kan du alltid kontakta oss för offert. Är du händig och vill byta markisväv själv så går även det bra, vi hjälper dig gärna med köp av markisväv i sådant fall.

Vävprover för utvändigt solskydd finns att få till både terrassmarkiser och fönstermarkiser. Oavsett om det handlar om klassiska fallarmsmarkiser eller den modernare zipscreen så går det att beställa hem gratis vävprover. Givetvis även till andra typer av vertikalmarkiser eller screenmarkiser också. För invändigt solskydd så kan även vävprover till rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, gardiner till uterum eller andra solskyddsgardiner beställas.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.