Grillar

7H har inte bara kvalitativa markiser och solskydd till fönster och uteplatser, nu har vi även grillar för av högsta kvalitet som kan klickas hem direkt på sajten. Nu när solen och värmen visar sig allt mer så blir också familj & vänner utflyttade i en högre utsträckning till uteplatsen för trivsel och härligt umgänge. Maten och grillningen blir såklart en central del i hur vi umgås. En bra grill där man trivs lite extra att stå vid kommer göra livet lite godare.

Kamado

När du grillar med en keramisk kolgrill (Kamado) så tar du grillningen till en helt ny nivå. Du gräddar pizzor eller bröd precis lika bra som du röker fisk, grillar en fläskfilé eller kör ett långkok på grillen. Med tanke på att en bra keramisk grill är mer välisolerad än en traditionell kolgrill så blir det också lätt att styra och kontrollera värmen på en sådan modell. Hos oss på 7H hittar ni en av marknadens hetaste kamadogrillar, The Bastard. Enligt oss är också The Bastard i sin mattsvarta nyans marknadens läckraste rent utseendemässigt.

Tillbehör

Här på 7H finns det mesta i tillbehörsväg till grillarna vi erbjuder. Du hittar allt från grillgaller till pizzastenar, termometrar, tändare, handskar, kol och regnskydd – och allt däremellan.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.